Obědové menu

Obědové wellness menu 11. – 15. února 2019

STŘEDA 13. 2.
Polévka: Bramborová s hrachem 9,10 VEGAN BEZLEP
1. Opečené plátky tofu na cibulce, dušené kysané zelí s jablky, bramborový knedlík, míchaný salát 6,9,10 VEGAN BEZLEP
2. Badyánová pěna s borůvkovým přelivem sypaná perníkem 1,6 VEGAN

ČTVRTEK 14. 2.
Polévka: Zeleninová s čočkou 9,10 VEGAN BEZLEP
1. Kapustové karbanátky, šťouchané brambory, dresing, salát z čínského zelí s jablky a sezamem 9,10,11 VEGAN BEZLEP
2. Grilovaný sójový párek, šoulet s cibulkou a pórkem, nakládaný okurek, salát z čínského zelí s jablky a sezamem 1,6,9,10,11 VEGAN
Zákusek: Krémšnit 1,6 VEGAN

PÁTEK 15. 2.
Polévka: Polský boršč s červenou fazolí 6,9,10 VEGAN BEZLEP
1. Tofu kousky na kari s hráškem, dušená rýže s pórkem, salát z čínského zelí se slunečnicovými semínky 6,9,10 VEGAN BEZLEP
2. Lázeňský guláš s Cerií, kynuté knedlíky s bio celozrnnou moukou, mrkvový salát s řapíkatým celerem 1,6,9,10 VEGAN

Obědové wellness menu 18. – 22. února 2019

PONDĚLÍ 18.2.
Polévka: Mrkvový krém s cizrnou 9,10 VEGAN BEZLEP
1. Bylinkový bulgur sypaný strouhaným sýrem, dresing, míchaný salát s paprikou a chia semínkem 1,7,9,10
2. Radžastánské sabží s červenou čočkou, dušená rýže s kurkumou, míchaný salát s paprikou a chia semínkem 9,10 VEGAN BEZLEP

ÚTERÝ 19.2.
Polévka: Bramborová s hlívou ústřičnou 9,10 VEGAN BEZLEP
1. Nudličky opečeného bio tempehu s cibulkou, kološvárské zelí, bramborový knedlík, salát z mrkvičky a jablíček 6,9,10 VEGAN BEZLEP
2. Těstoviny s nivovou omáčkou, salát z mrkvičky a jablíček 1,7,9,10
Zákusek: Bublanina s bio celozrnnou moukou a broskvemi 1,6 VEGAN

STŘEDA 20.2.
Polévka: Fazolová s paprikou a estragonem 6, 9, 10 EGAN BEZLEP
1. Opečené plátky tofu, zbojnická omáčka, petrželková rýže, jablkový křen 6, 9,10 VEGAN BEZLEP
2. Kynutý makový závin s bio celozrnnou moukou 1, 6 VEGAN

ČTVRTEK 21.2.
Polévka: Egyptská čočková 9,10 VEGAN BEZLEN
1. Brokolicové karbanátky se sýrem, šťouchané brambory, dresing, zelný salát s koprem a lněným semínkem 7,9,10 BEZLEP
2. Opečené nudličky Cerie, křenová omáčka, kuskus s hráškem, zelný salát s koprem a lněným semínkem 1,6,9,10 VEGAN
Zákusek: Vanilkový cheesecake s karamelem 6,7 BEZLEP

PÁTEK 22.2.
Polévka: Koprová 6,9,10 VEGAN BEZLEN
1. Opečené plátky uzeného tofu, dušená kapusta, valašská pohanka, celerový salát s paprikou 6, 9, 10 VEGAN BEZLEP
2. Roláda z Cerie plněná špenátem a sýrem, přírodní šťáva, bramborová kaše, celerový salát s paprikou 1,6,9,10

Značení alergenů:

1 – Lepek, 5 – Arašídy, 6 – Sója, 7 – Mléko, 8 – Skořápkové plody, 9 – Celer, 10 – Hořčice, 11 – Sezam, 12 – Oxid siřičitý a siřičitany, 13 – Vlčí bob

Máte po obědě chuť na sladké?

Spolu s obědem si můžete objednat naše proslulé cheescaky a dorty. Jsou veganské a z Hrašky, která má vysokou nutriční hodnotu. Na výběr míváme z vanilkového, karamelového, čokoládového a někdy i kávového.

CENY OBĚDŮ:

Cena v restauraci
Pouze hlavni jidlo 79 Kč
Polevka + pizza chleba 45 Kč
Obedove menu (polevka bez chleba + hlavni jidlo) 95 Kč
Cena obědů při rozvozu
Pouze hlavni jidlo 89 Kč
Obedove menu (polevka bez chleba + hlavni jidlo) 105 Kč
AKCE při objednani a zaplaceni na cely tyden dopředu: 479 Kč
Polevka + pizza chleba 49 Kč

ROZVOZ OBĚDOVÝCH MENU:

Restaurace Tilak zajišťuje rozvoz Vegetariánských obědu, wellness obědové menu, do těchto měst a vesnic: Střílky, Zástřizly, Koryčany, Blišice, Lískovec, Nemotice, Nesovice, Brankovice, Bučovice, Malínky, Kožušice. (Slavkov u Brna – pouze pondělí až čtvrtek)

Uherské Hradiště, Staré město, Kunovice, Staré Hutě, Zlechov, Huštěnovice, Vésky, Buchlovice.

Nově vozíme obědy i do Cetechovice, Roštín, Zdounky, Šelešovice, Jarohněvice a Kroměříž.

Jediná podmínka je, objednat si alespoň dva obědy na jednu adresu.